Ing. Andrea Marečková

andrea.mareckova@pirati.cz

Bio

Ing. Andrea Marečková (*18. února 1979, Znojmo) je členkou KS Zlínského kraje.

Narodila se ve Znojmě, kde také vystudovala Obchodní akademii. Později své vzdělání dovršila magisterským studiem v oboru Logistika na VŠLG v Přerově. Za účelem studia cizího jazyka strávila několik let v Anglii a v Irsku. Profesně se již léta pohybuje ve sféře domácího i zahraničního obchodu, obor strojírenský průmysl. Momentálně působí již druhým rokem ve společnosti navrhující a vyrábějící technologie na zpracování sypkých směsí.

Cvičí karate, běhá a jezdí na snowboardu. Neustále se ráda vzdělává a poznává nové, ať již četbou, či na vlastní kůži, např. během cestování. Zajímá ji zdravý životní styl, ráda poslouchá muziku napříč žánry a snaží se zapojit do kulturního dění ve svém okolí.

K Pirátům ji převedla nespokojenost se současným politickým děním. Je to pro ni jediná myslitelná politická strana v České republice, s jejímž programem se ztotožňuje, a ke které je ochotna se hrdě hlásit.