Eliška Holšánová

Eliška Holšánová (* 12. srpna 1994), rodačka ze Zlína, se k Pirátům připojila v roce 2015. Oslovila ji jejich autentičnost a nový přístup, který do té doby dle ní v politice chyběl. Chvíli nato začala působit jako koordinátorka pro Zlínský kraj a podílela se na vzrůstu Pirátské strany a kampani do PS v roce 2016.
Po rodičovské pauze se k Pirátum znovu připojila v roce 2020, a to jako vedoucí administrativního a personílního odboru Zlínského kraje.

Vystudovala všeobecné zlínské gymnázium na Lesní čtvrti a studovala bakalářské studium na Fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy v Praze se zaměřením na kulturní a sociální antropologii. Jako studentka měla zkušenost s různými formami dobrovolnictví a práce i stáží pro neziskové organizace, nejvíce se podílela na přípravě konference a veletrhu neziskových organizací nadace Forum 2000.

Jako svou misi vnímá podílet se na obnově udržitelného způsobu života a rovnoměrné distribuci zdrojů, stejně jako na obrodě našich duchovních a kulturních kořenů. Nejvíce volného času věnuje péči o svou rodinu, baví ji cvičit jógu, tančit, hrát na hudební nástroje a zpívat, a to nejlépe ve skupině dobrých přátel.

eliska-holsanova

Pirátská strana