Jaroslav Takáč

stavbyvedoucí

Jaroslav Takáč (*22. února 1978, Nový Jičín) žije se svou rodinou v Přílepech u Kroměříže.

Vystudoval střední odbornou školu v Bohumíně, se specializací na zakázkovou výrobu ortopedické obuvi. Následně vystudoval vyšší odbornou školu ISŠ ve Frýdku Místku v oboru marketing, management, obchodní právo a psychologie. Během své profesní éry absolvoval řadu kurzů a průběžně si tak rozšiřuje své profesní i vědomostní vědomosti v oblastech jako je TIME MANAGEMENT, pozitivní řízení a motivace, mezilidské vztahy a další.

Má za sebou bohatou profesní cestu, kdy pracoval delší dobu pro společnosti zabývající se ortopedickou protetikou, víc než sedm let jako manažer u společnosti Baťa, nebo také jako vedoucí prodejny u obchodního řetězce. Jelikož se podstatnou část svého profesního života pohyboval ve zdravotnictví, chce usilovat o změny v hospodaření státních zdravotních zařízení a hospodaření zdravotních pojišťoven. Kandidát číslo 10, Jaroslav Takáč, žije se svou rodinou v přílepech u Holešova. K Pirátům se nalodil v roce 2017. Momentálně se nejvíce zajímá o průmyslovou zónu v Holešově, která je naprosto nevyužitá. Upozorňuje na to, že projekt za více než miliardu, který byl financován z peněz daňových poplatníků, stát ani kraj není schopen momentálně efektivně využít. V budoucnu by se tak chtěl snažit na toto téma upozornit a podílet se na koncepci, jak tuto průmyslovou zónu využít. Kromě politiky tráví rád čas s rodinou, jízdě na motorce nebo sportovním rybolovem. Voliči jej mohou kontaktovat na Facebooku, nebo na mailu.

jaroslav-takac

Pirátská strana