Jaroslav Takáč

jaroslav.takac@pirati.cz

Bio

Jaroslav Takáč (*22. února 1978, Nový Jičín) žije se svou rodinou v Přílepech u Kroměříže.

Vystudoval střední odbornou školu v Bohumíně, se specializací na zakázkovou výrobu ortopedické obuvi. Následně vystudoval vyšší odbornou školu ISŠ ve Frýdku Místku v oboru marketing, management, obchodní právo a psychologie. Během své profesní éry absolvoval řadu kurzů a průběžně si tak rozšiřuje své profesní i vědomostní vědomosti v oblastech jako je TIME MANAGEMENT, pozitivní řízení a motivace, mezilidské vztahy a další.

Má za sebou bohatou profesní cestu, kdy pracoval delší dobu pro společnosti zabývající se ortopedickou protetikou, víc než sedm let jako manažer u společnosti Baťa, nebo také jako vedoucí prodejny u obchodního řetězce. Jelikož se podstatnou část svého profesního života pohyboval ve zdravotnictví, chce usilovat o změny v hospodaření státních zdravotních zařízení a hospodaření zdravotních pojišťoven. To byl také hlavní důvod, proč v roce 2017 začal usilovat o vstup mezi Piráty.

Jeho největší zálibou je jeho rodina, syn Jan a manželka Jana. Ve volném čase se pak rád věnuje svému psovi, sportovnímu rybolovu, nebo jízdě na motorce. Pět let se věnoval také výchově mládeže u Sboru dobrovolných hasičů.