Zdeněk Třos

zdenek.tros@pirati.cz

Bio

Zdeněk Třos (*15. prosince 1981, Valašské Meziříčí) je členem Pirátské strany od roku 2017. Zdeněk pochází z Rožnova p.R., kde bydlí takřka celý život.

Vystudoval Hotelovou školu ve Frenštátě p.R. s ukončením maturitní zkoušky. V průběhu studia absolvoval různé gastronomické kurzy a úspěšně reprezentoval školu v sommeliérských, barmanských či číšnických soutěžích. Po střední škole studoval na jazykové škole Lion ve Frenštátě p.R. angličtinu. Poté na 3 měsíce odcestoval do UK na vzdělávací pobyt přes Totnes european school a pracoval tam i jako číšník.

Od roku 2004, od svých 23 let, začal podnikat jako obchodní partner pro společnost Eurotel - později Telefónica O2. Zde do roku 2014 vedl početný tým, který se staral o firemní zákazníky s rámcovými smlouvami. Od roku 2014 dodnes je majitelem i jednatelem společnosti Mexia s.r.o., která koupila automaty na čerstvou pomerančovou šťávu a provozuje je. Ve spolupráci s grafikem a programátory také vyvíjí hru pro virtuální realitu pro HTC VIVE, která bude zaměřena na zábavní centra.

Jeho životním cílem je být šťastný a spokojený ve všech směrech. Má rád florbal, kiteboarding, lyže, snowboard, kolo, běžky, procházky přírodou, turistiku a filmy, které ho dokáží zcela ponořit a nejsou v nich nelogické chyby scénáristů.