Senátní volby 2018 ve Zlínském kraji

V roce 2018 se na území Zlínského kraje uskuteční senátní volby ve třech obvodech...

Piráti mezi svými členy, příznivci a také v řadách široké veřejnosti aktivně hledají zájemce, kteří by měli zájem pod jejich vlajkou kandidovat do Senátu ČR. Pro tyto účely pro všechny 3 obvody vyhlásili tradiční veřejné primární volby. Více informací o nich najdete ZDE.

OBVOD 78

Náš kandidát: ALEŠ FUKSA

Aleš Fuksa

Termín voleb: 18. a 19. května 2018

Obce: Bratřejov, Březová, Dešná, Drnovice, Držková, Fryšták, Horní Lideč, Hostišová, Hošťálková, Hrobice, Hvozdná, Jasenná, Kašava, Křekov, Lačnov, Leskovec, Lhotsko, Lidečko, Lípa, Liptál, Lukov, Lukoveček, Lutonina, Lužná, Machová, Mysločovice, Návojná, Nedašov, Nedašova Lhota, Neubuz, Ostrata, Podkopná Lhota, Poteč, Pozděchov, Prlov, Racková, Sazovice, Seninka, Slušovice, Střelná, Študlov, Tichov, Trnava, Ublo, Újezd, Valašská Polanka, Valašské Klobouky, Valašské Příkazy, Veselá, Vizovice, Vlachova Lhota, Vlčková, Všemina, Vysoké Pole, Zádveřice-Raková, Zlín, Želechovice nad Dřevnicí.

Zpráva o financování kampaně.

OBVOD 77

Náš kandidát: nenasazen

Obce: Branky, Bystřička, Dolní Bečva, Francova Lhota, Halenkov, Horní Bečva, Hovězí, Huslenky, Hutisko-Solanec, Choryně, Jablůnka, Janová, Jarcová, Karolinka, Kateřinice, Kelč, Kladeruby, Krhová, Kunovice, Lešná, Lhota u Vsetína, Loučka, Malá Bystřice, Mikulůvka, Nový Hrozenkov, Oznice, Podolí, Police, Poličná, Prostřední Bečva, Pržno, Ratiboř, Rožnov pod Radhoštěm, Růžďka, Střítež nad Bečvou, Ústí, Valašská Bystřice, Valašská Senice, Valašské Meziříčí, Velká Lhota, Velké Karlovice, Vidče, Vigantice, Vsetín, Zašová, Zděchov, Zubří.

OBVOD 80

Náš kandidát: nenasazen

Obce: Babice, Bánov, Bělov, Bílovice, Biskupice, Bohuslavice nad Vláří, Bohuslavice u Zlína, Bojkovice, Brumov-Bylnice, Březnice, Březolupy, Březůvky, Bystřice pod Lopeníkem, Částkov, Dobrkovice, Dolní Lhota, Doubravy, Drslavice, Halenkovice, Haluzice, Horní Lhota, Hostětín, Hradčovice, Hřivínův Újezd, Jankovice, Jestřabí, Kaňovice, Karlovice, Kelníky, Komárov, Komňa, Košíky, Kudlovice, Lhota, Lipová, Lopeník, Loučka, Ludkovice, Luhačovice, Napajedla, Nedachlebice, Nezdenice, Oldřichovice, Otrokovice, Pašovice, Petrůvka, Pitín, Podhradí, Pohořelice, Pozlovice, Prakšice, Provodov, Rokytnice, Rudice, Rudimov, Sehradice, Slavičín, Slopné, Spytihněv, Starý Hrozenkov, Sušice, Svárov, Šanov, Šarovy, Štítná nad Vláří-Popov, Šumice, Tečovice, Tlumačov, Topolná, Traplice, Uherský Brod, Vápenice, Velký Ořechov, Vlachovice, Vyškovec, Záhorovice, Zlámanec, Žítková, Žlutava.

TRANPSARENTNOST

V rámci transparentního financování politiky zveřejňujeme seznam dárců pro senátní kampaň.